#262 Bättre på att skramla än att heja

 #262 Bättre på att skramla än att heja

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om fansen som skramlade till Trojas elitlicens, profiler som lägger av, målvakten som kan bli spelande klubbchef, keepern som överraskande valde att stanna kvar, snajpern som tycks ha tappat motivationen, topplaget som bara tycks presentera spelare för sin lägre hierarki, backen som fick en oväntad allsvensk chans, en eventuell gala i Hockeyettan och väldigt mycket mer.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar blicken mot Eskilstuna Linden. Hur ska klubben göra för att bryta sig loss från anonymiteten och bli en klubb att räkna med i Hockeyettan och inte minst locka publiken till Smehallen? Vi lyfter fram några vägar föreningen kan vandra och funderar över lämpliga spelare att värva till kommande säsongs trupp. Vi diskuterar i  ”Hur kan Eskilstuna Linden börja engagera?”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare