#261 Gräv bort Norrland

 #261 Gräv bort Norrland

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om det nya serieupplägget för Hockeyettans grundserier och vad den tänkta serieindelningen innebär för hettan i serierna, lägger fram en tänkbar slutspelstwist och diskuterar för- och nackdelar med 21 omgångar istället för 14. Utöver det snackar vi om veckans bästa värvning, Karlskronas storstädning, nykomlingens starka profilvärvning, ett återförenat tränarpar, spekulerar i poängbackens framtida öde och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar fokus mot den storsatsning som nu ska ta sin början under namnet Brödernas Väsby. Hur bör laget byggas, vilka spelare kan tänkas finnas på radarn och exakt hur viktigt är det med kontinuitet? Vi diskuterar i  ”Så kan ett Brödernas Väsby-bygge se ut”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare