#259 Lösningen för svensk hockey

 #259 Lösningen för svensk hockey

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Den här veckan kör vi en liten special och snackar om lösningen för svensk hockey. Det snackas mer och mer ute i hallarna om att befintligt seriesystem inte är bra nog. Att det måste vara större rörlighet mellan serierna och att det är alldeles för lite med bara en avancemangsplats att spela om. Borde inte klubbarna förena sig för att skapa opinion och få till en förändring? Den frågan lyfter vi och plockar dessutom fram förslag på hur ett hälsosamt kvalsystem mellan både SHL och Hockeyallsvenskan och allsvenskan och Hockeyettan skulle kunna se ut. Vi är inte helt överens…

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar allt strålkastarljus mot Köping. Klubben som efter tre raka negativa kval har rekryterat så väl ny sportchef som tränare och vill lyfta blicken i tabellen. Men hur bör de bygga sitt lag, vilken typ av spelare bör man behålla och finns det rent av möjlighet att tränaren Jens Brändström lockar med sig spelare efter sina år utomlands? Vi diskuterar i  ”Så ska Köping lyfta i Hockeyettan”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare