Forwarden byter ett Allettan-lag mot ett annat

 Forwarden byter ett Allettan-lag mot ett annat

 

Säsongen som gick gjorde forwarden 21 mål för Hanviken och fick dessutom testa på spel i Djurgården. Kommande säsong byter han Allettan-lag.

Anfallaren Joel Thulin har skrivit på för spel med Mariestad kommande säsong.

– Joel har den gångna säsongen varit en av ettans mest framträdande spelare där han också belönats med utlåning till Djurgården i Allsvenskan i ett par matcher. Joel hade säkert redan nu kunnat ta klivet upp till HA, men väljer alltså att fortsätta sin utveckling hos oss, Joel är en skicklig spelare med fint sinne för målet. Joel ska vara en av våra ledande spelare i offensiven, säger sportchefen Carl Johansson på Mariestads Twitter-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare