#257 Industrikaffe & Livets ord-vibbar

 #257 Industrikaffe & Livets ord-vibbar

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi analyserar matcherna i kvalseriepremiären, snackar om utebliven publikrespons, Trojas glädjekalkyl, Mörrums undanröjda konkurshot, sportchefens ord om den icke-existerande Vi-känslan i Karlskrona, trotjänaren som lägger av, tränarlösningen i Vimmerby, Köpings sikte mot Hockeyallsvenskan och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi diskuterar det skarpa förslaget kring hur Hockeyettan kan komma att spelas nästa säsong. Vi redogör för hur serieupplägget i ligan med stor sannolikhet kan komma att se ut och försöker oss på en serieindelning utifrån de nya premisserna. Vi diskuterar i  ”Förslaget – Så spelas Hockeyettan nästa säsong”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare