Värvar målvakt från seriekonkurrenten

 Värvar målvakt från seriekonkurrenten

 

Efter att ha inlett Hockeyettan-karriären med några säsonger i moderklubben är målvakten nu klar för sin tredje förening på kort tid.

Han gjorde det så pass bra i Forshaga under hösten att Skövde valde att värva honom inför Allettan, nu står det klart att målvakten Eric Forsberg när säsongen drar igång till hösten fortsätter sin karriär i Tranås.

– Eric är en målvakt med bra skills, både i närspel och spelet utifrån. Han har viljan och ambition att fortsätta utvecklas och kommer vinna matcher åt oss kommande säsong. Det känns väldigt bra att vi lyckades signa Eric som en av våra målisar, en kanonkille och bra målis, säger klubbchefen Stefan Fransson på Tranås hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare