Klart för kvalserien – då återvänder tränaren

 Klart för kvalserien – då återvänder tränaren

 

Laget är klart för kvalserien och vill nu förstärka ledarstaben för att kunna stå bättre rustade inför det som väntar. Det gör att ett bekant ansikte återvänder.

Markus Odén som för några år sedan utgjorde ett framgångsrikt tränarteam med Viktor Tuurala återvänder till Väsby som ytterligare en resurs i båset inför kvalserien.

– Det känns väldigt bra att få in Markus i detta skede. Att kunna vara tre tränare i den dagliga verksamheten underlättar enormt och ökar kvalitén på allt vi gör oavsett om det är i träning eller match. Markus har ett stort driv, engagemang och ett öga för detaljer både individuellt och rent taktiskt. Nu när vi kommit så långt in i säsongen och enbart möter riktigt bra lag kommer de små detaljerna vara avgörande och där står vi nu ännu starkare i och med Markus intåg, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare