#256 Trollningen som gick för långt

 #256 Trollningen som gick för långt

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om vad Brynäs degradering till Hockeyallsvenskan kommer innebära för Strömsbro, Konstantin Barulins kontraktsförlängning med Borås, djupdyker i samtliga semifinalserier, anmälningskaos och märkliga disciplinnämndsbeslut, Jakob Karlsson vs Nybro Vikings, Trojas oväntade matchvinnare, avgörandet i kvalet till Hockeyettan och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi tittar närmare på Borås. Hur ska vårens succélag bygga sin trupp för att fortsätta utvecklingen och bli en Allettan-utmanare till nästa säsong? Vi funderar över tränarpositionen, hur de olika lagdelarna bör struktureras och lanserar kandidater att värva in för att stärka upp. Vi diskuterar i  ”Så bör Borås bygga sin trupp”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare