#255 Ett perfekt namn för de flesta klubbar

 #255 Ett perfekt namn för de flesta klubbar

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om semifinalvalen och varför alla var så rädda för Mariestad, det psykologiska spelet och anmälningskaoset i matchserien mellan Boden och Borås, några rekryteringar på tränarsidan och en treårsförlängning för en sportchef, ett namn som borde vara på mångas radar i tränarjakten, kravbilden som ska skruvas upp i Huddinge, Borlänges start på lagbygget och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi djupdyker i de sex stundande semifinalserierna. Vi analyserar styrkor och svagheter hos lagen, funderar över kommande snackisar, reflekterar kring vad som kommer karakterisera matchserierna och avger naturligtvis tips kring hur det kommer sluta. Vi diskuterar i  ”Så slutar semifinalerna”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare