Skriver nytt kontrakt med utvecklingsbare centern

 Skriver nytt kontrakt med utvecklingsbare centern

 

Han värvades inför den här säsongen egentligen för att spela i juniorlaget, men har tagit klivet upp i a-truppen och imponerat. Nu förlänger den unge centern med Hockeyettan-klubben.

Det blir fortsatt spel i Hanviken även nästa säsong för 19-årige Hampus Larsson.

– Hampus har gjort en fantastisk resa under denna säsong och har vuxit för varje dag. Från att ha börjat med vårt J20 till att nu vara en ordinarie spelare i alla spelformer hos oss. Trots utveckling över hela säsongen ser vi ändå bara att vi skrapat på ytan av Hampus potential. En klok center med hög skicklighet samt utvecklingspotential. Att få påbörja lagbygget tidigt med Hampus som en av våra centrar känns oerhört positivt, säger spelarutvecklaren Marcus Due-Boje på Hanvikens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare