#252 Mariestads egen Trucken

 #252 Mariestads egen Trucken

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om Väsbys solklara serieseger, potentiellt stekheta matcher i norra Allettan, Viktor Kokmans positiva inflytande i Karlskrona, ett stabilt Troja-Ljungby, Tranås potentiella snubbel på mållinjen, upplösningen i södra Allettans toppstrid, den aktningsvärde trotjänarens nya kontrakt, stjärnkeeperns eventuella skada, de avgjorda streckstriderna i södra vårserien, det orimliga gnället över att matcher sänds på webben, slutspelslaget som har det kärvt ekonomiskt och en hel del annat.

Vi ber på förhand om ursäkt för störningsljuden som kommer och går genom avsnittet.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi funderar över om Hockeyettans slutspel verkligen är så krångligt egentligen. Snacket är igång och många gör en poäng av att inte begripa upplägget, men är det egentligen inte ganska logiskt? Dessutom funderar vi kring hur de nya upplägget kommer påverka storfavoriterna och underdogsen i jakten på spel i kvalserien. Vi diskuterar i  ”Är slutspelsupplägget verkligen krångligt?”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare