#250 Hockeyettansupportrar med Krister Holm

 #250 Hockeyettansupportrar med Krister Holm

 

För ett gäng år sedan blev Krister Holm sur och startade Facebook-gruppen ”Hockeyettansupportrar” som med sina omkring 5000 medlemmar idag är nätets livligaste mötesplats för snack om ligan. I veckans avsnitt gästar grundaren och snackar om utmaningarna med att styra gruppen och hur den utvecklats genom åren, men också för att analysera rivaliteter, kommentera snackisar och reflektera över vad det är som genererar känslor bland supportrar.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där Henrik ”Hockeystaden” Skoglund i vanlig ordning är med och snackar om de bästa fansen i Hockeyettan. Spelarna sa sitt i en enkätundersökning i Sportbladet nyligen, men har de rätt? Vilka fans står egentligen ut runt om i Hockeyettan-Sverige? Vi diskuterar i  ”Hockeyettans bästa fans”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare