Det storsatsande gänget byter kapten

 Det storsatsande gänget byter kapten

 

Laget har bytt både tränare och ett flertal spelare under säsongens gång, nu väljer storsatsningen dessutom att byta lagkapten.

Erik Lindström får kliva ner som kapten i Nybro Vikings och ersätts av Adam Persson som får Robin Wengdahl och Eero Savilahti som assisterande.

– När jag kom in i gruppen i slutet av november var jag fast besluten att inte göra den här förändringen utan lära känna gruppen först. Erik (Lindström) har varit kapten under en lång tid och är respekterad för det. Jag och Erik har också haft ett långt och bra snack om detta, annars skulle vi inte gjort den här förändringen. Vi, hela gruppen, har mognat under de här månaderna tillsammans, säger huvudtränaren Pekka Virta på Nybros hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare