#249 Finns inget svårare än att leda med 2-0

 #249 Finns inget svårare än att leda med 2-0

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om spekulationerna kring tränarsparkningen i Mörrum, Halmstads ekonomiska ”kris”, Karlskronas märkliga tapp av 2-0-ledningar, Mariestads underliga resultat och mäktiga bortafacit, säsongsavslutande skador, imponerande Wings, Surahammar som tappat sin flärd, HC Dalens tapp av Per Gustafsson till HV71, Örebros Hockeyettan-lån, KRIFs supernollor och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar fokus mot uppstickaren Strömsbro och funderar kring både den här säsongens sportsliga succé och frågeställningen i vilken form klubben egentligen färgar mest i Hockeyettan. Vi diskuterar i  ”Strömsbros två ansikten”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare