#248 Tre överskattade målskyttar

 #248 Tre överskattade målskyttar

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om skillnaden på tempo i de olika serierna, andraassists, en pressträff under all värdighet, lagen som ångar fram i division 2, forwarden som konstant hoppar av, ”överskattade” målskyttar, Karlskronas tappade 2-0-ledningar, olika syn på Mariestad, svårigheten att gå upp om man sparkat tränaren, ett oväntat målvaktskontrakt, en vass straffskytt och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi granskar klubbarna i Hockeyettan och lyfter fram ett par som vi tycker borde byta sportchef. Vilket upplägg bör man egentligen ha i sin organisation och hur bör man tänka rent sportsligt när man bygger laget? Vissa behöver kanske förändra. Vi diskuterar i  ”Klubbarna som skulle behöva ny sportchef”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare