#247 Vad kommer Väsby käka efter match?

 #247 Vad kommer Väsby käka efter match?

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om det korrekta domslutet att en puck var inne, Surahammars tränarförändring, stormen efter att restaurangkedjan Brödernas tagit över Väsby och de positiva och negativa sidorna av affären, Tingsryds märkliga agerande, spelare som överger mindre klubbar mitt i säsong, intrycken av Troja och Karlskrona efter ”toppmatchen”, spelare som förlängt sina kontrakt och väldigt mycket mer.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar fokus mot Nybro Vikings. Vi funderar över nyförvärven som kommit in, hur de påverkar hierarkin, storformen i Allettan och en hel del annat som mynnar ut i frågan,  ”Är Nybro laget att slå nu?”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare