Keepern provtränade – blir uttagen i matchtruppen

 Keepern provtränade – blir uttagen i matchtruppen

 

På grund av skadesituationen på målvaktssidan har Allettan-gänget haft en keeper inne på provträning. Nu tas han ut i matchtruppen.

Den finländske målvakten Aleksanteri Heiskanen som provtränat med Karlskrona kommer även att figurera i matchsammanhang.

– Vi är tacksamma att Heiskanen kan ställa upp under våra två matcher den här veckan. Vi har sedan tidigare sagt att han är här för att träna förutsättningslöst under veckan och det har inte ändrat sig för mer än att vi har honom tillgänglig i dessa två matcherna. Vi har haft Edwin Jonasson med under tiden som Fröberg varit borta så här långt och nu kan vi ge Edwin lite lugn o ro och koncentrera sig på att spela juniormatcher den här veckan, säger sportchefen Michael Sundlöv på Karlskronas hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare