Hamburgerkedjan sätter sitt namn på Allettan-laget

 Hamburgerkedjan sätter sitt namn på Allettan-laget

 

Under onsdagen röstade Väsbys medlemmar igenom ett förslag om att ingå ett långtgående samarbete med hamburgerkedjan Brödernas.

Restaurangkedjan som expanderat snabbt genom hela Sverige kommer från och med nästa säsong att sätta sitt namn på Väsby och klubben kommer då marknadsföras som Brödernas Väsby. Ett avtal på tio år är skrivet och innebär nya medel till klubben.

”Målsättningen med samarbetet är att så fort som möjligt få upp laget i seriesystemen. Brödernas kommer med sitt stora kontaktnät ansvara för den kommersiella utvecklingen medan Väsby fortsatt ansvarar för organisation samt den sportsliga delen”, skriver Väsby i ett pressmeddelande på sin sajt.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare