Patreon #104 Importförbud

 Patreon #104 Importförbud

 

Måndag betyder fullängdsavsnitt exklusivt för alla som stöttar oss via Patreon och nu finns avsnittet ”Patreon #104 Importförbud” ute.

I dagens avsnitt snackar vi om säsongdefinierande ögonblick för Hudiksvall, tränarsituationen i Boden med Roger Forsberg ut och Per Ljusteräng in, Nyköpings ineffektivitet, den superjämna tabellen i södra Allettan, klubben som ständigt tycks misslyckas med sina importer, tränarlösningen i Karlskrona, derbytempen i Småland och Skaraborg, supervapnen i spel tre mot tre, domen över Linden, laget som överlever stjärnavhopp och en hel del annat.

För att lyssna och mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare