Malmö-junioren blir kvar i Hockeyettan

 Malmö-junioren blir kvar i Hockeyettan

 

Efter att ha varit inlånad under några matcher och gjort ett gott intryck står det klart att den unge Malmö-anfallaren blir kvar i Hockeyettan säsongen ut.

Forwarden Isac Göransson som mest spelat i Malmös J20-lag under säsongen ansluter till Tyringes trupp.

– Isac var inlånad till oss från Malmö ett par matcher redan under hösten och även nu de senaste två matcherna i vårserien. Vi gillade vad vi såg då och känner att Isac tillför vårt lag med sitt kunnande och tillför både spets och bredd. Om sedan Isac trivs känner vi att detta kan vara en spelare även för framtiden och vår resa i Hockeyettan. Isacs styrkor är hans spelförståelse och att han är en väldig allround center som jobbar hårt för laget, säger sportchefen Daniel Söderberg på Tyringes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare