Lagets interne poängkung lämnar

 Lagets interne poängkung lämnar

 

Ifjol led laget ordentligt av att spetsspelare lämnade under säsongens gång. Nu är det samma visa igen. Man har redan tappat sin förstekeeper Isak Johansson till Hudiksvall och nu lämnar även den interne poängkungen.

Forwarden Tim Friberg lämnar Wings och har istället gjort klart med polska Zaglebie Sosnowiec.

”Friberg startade den pågående säsongen i det svenska laget Wings HC Arlanda, det vill säga HockeyEttan-ligan (tredje nivån), där han gjorde 9 mål och 9 assist på 21 matcher. Han avtjänade åtta straffminuter i utvisningsbåset. Han är den tredje anfallaren från Sverige i Zagłębie Sosnowiecs led. Tidigare har Sebastian Modén och Christian Blomqvist kommit in i laget”, skriver den polska klubben på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare