#246 Kolla aldrig en bra story

 #246 Kolla aldrig en bra story

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om vikten att placera sig bra i Allettan med tanke på det nya slutspelsupplägget, Hudiksvalls usla start, tränarsituationen i Karlskrona, HC Dalens starka framfart, Nybros spetsvärvning, spelartåget från Boden till Piteå, noll utvisningsminuter, författarambitioner i Mörrum, skadade spetsar, en klantig kapten och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi snackar slutspelshockey. Vad definierar egentligen en hockey som är framgångsrik när allt ställs på sin spets och vilka klubbar i Hockeyettan spelar mest slutspelshockey?  Vi diskuterar i ”De spelar mest slutspelshockey”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare