Lämnade en Allettan-klubb – klar för en annan

 Lämnade en Allettan-klubb – klar för en annan

 

Efter grundserien valde den talangfulle centern att lämna sin klubb och ta en paus, nu har han gjort klart med en ny klubb.

Centern Oscar Sohrner som lämnade Visby/Roma har skrivit kontrakt med Väsby.

– Oscar är en välskolad tvåvägscenter som vi faktiskt var ute efter redan i våras, således är det en spelare jag haft god koll på sedan något år tillbaka. Detta bidrar till en välbehövlig bredd på forwardssidan som vi verkligen behöver efter att ha gått på väldigt kort om folk över tid. Jag vill också rikta ett stort tack till de sponsorer som utan tvekan och med kort varsel ställde upp för att möjliggöra denna förstärkning, säger sportchefen Tom Tärnström på Väsbys hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare