#245 Kallinge, Kallinge, Kallinge

 #245 Kallinge, Kallinge, Kallinge

 

De senaste Hockeyettan-snackisarna med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om det som skiljer Nybro och Troja, finnarna som lämnade med samma motivering, en värvning som ser lite märklig ut, supporterklubben som lägger sig platt och blir klubbens nyttiga idioter, utsatta målvaktssidor, Piteås starka backsida och faktumet att de inte bara snackar utan också handlar, Hockeyettans lastbilschaufförer, en oväntad start i den norra vårserien och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi vänder oss mot Instagram och funderar över vilka Hockeyettan-klubbar som är störst och bäst på plattformen och vilket innehåll det egentligen är som funkar bäst där.  Vi diskuterar i ”De är störst och bäst på Instagram”.

Missa inte att vi från och med årsskiftet även släpper en fullängdspodd på Patreon varje måndag.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare