Teaser: Två avsnitt i veckan

 Teaser: Två avsnitt i veckan

 

Det är 2023. Det är nya tider. Från och med årsskiftet och under hela våren kommer vi att släppa två fullängdsavsnitt i veckan av den här podden. Ett på måndagar och ett på torsdagar. Torsdagsavsnittet fortsatt helt gratis i alla poddappar, måndagsavsnittet exklusivt för alla som stöttar oss via Patreon.

I dagens avsnitt ”Patreon #100 Krismötet de verkligen behöver” (som från och med nu finns att avnjuta på Patreon) snackar vi om förlikningen mellan ligaorganisationen Hockeyettan och Boden, storfavoriterna som startat Allettan riktigt svagt, Mariestads tuppkam, Nybros drömstart, déjà vu i Skövde, tränarens vara eller inte vara i Karlskrona, KRIFs öppna möte om varumärket, Wings succégaller, Segeltorps Huddinge-dominans och en hel del annat.

För att lyssna mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare