Striden är över – parterna är överens och strävan mot framtiden kan börja

 Striden är över – parterna är överens och strävan mot framtiden kan börja

 

Hockeyettan-året avslutas med en minst sagt god nyhet. Ligaorganisationen och Boden är överens och den segdragna striden är därmed över.

I dagarna har Hockeyettan och Boden nåt en förlikning. Parterna lägger ned sina krav på varandra och kommer från och med nu jobba tillsammans mot framtiden. Boden sänder på den gemensamma plattformen från och med ikväll.

– Vår ambition har hela tiden varit att ha alla klubbar med på den gemensamma plattformen och vi är glada över att kunna tillkänna ge att Boden HF nu är med oss. Vi är överens om att inte se bakåt utan framåt, fokusera på att spela hockey och ge alla fans som inte kan komma till arenorna möjlighet att se matcherna, säger VDn Jens Israelsson i ett pressmeddelande på Hockeyettans sajt.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare