#244 ”Säsongens sämsta hemmamatch”

 #244 ”Säsongens sämsta hemmamatch”

 

Veckans Hockeyettan-snackisar med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om spelarna som lånas ut och lämnar för spel i Hockeyallsvenskan, Hockeyettan-spelarna i Stockholmsderbyt, en märklig målvaktsvärvning, premiärmatcherna i Allettorna och vårserierna, klyschan om att ”göra sämsta matchen för säsongen”, ett piggt Nybro och julgrisar från Karlskrona, olyckliga skador, kommande matcher innan nyår och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi belyser HC Dalen och klubbens smått unika position. Till skillnad från andra ettanklubbar som agerar i skuggan av elitlag på orten har HC Dalen kunnat bygga något riktigt starkt. Vi funderar över hur det har gått till, vad som är nycklarna och vad framtiden egentligen har att erbjuda. Vi diskuterar i ”HC Dalen – briljerar i skuggan”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare