Premiären närmar sig – tre timmar poddanalys av Allettorna och Vårserierna

 Premiären närmar sig – tre timmar poddanalys av Allettorna och Vårserierna

 

Uppehållet närmar sig äntligen sitt slut och det är dags för Allettorna och Vårserierna att dra igång. Det firar vi med två mastiga poddavsnitt, totalt närmare tre timmar, där vi analyserar samtliga serier och lag. Detta exklusivt för våra patreons.

Vi är väldigt tacksamma över alla som väljer att stötta podden via Patreon, vilket gör att vi kan hålla igång och släppa nya avsnitt varje vecka under säsongen. Därför väljer vi att släppa två djuplodande analysavsnitt exklusivt just för våra patreons.

I två separata avsnitt (Allettan/Vårserien Norra respektive Allettan/Vårserien Södra) går vi igenom samtliga lag och serier, analyserar lagen och försöker resonera oss fram till hur det hela kommer sluta. Vi hoppas det ska vara av intresse och kunna fylla tomrummet så här de sista långsamma dagarna fram till seriepremiärerna.

Efter nyår kommer det dessutom bli extra roligt att vara patreon. Då kommer vi nämligen att släppa två ordinarie poddavsnitt i veckan. Det ena kommer att fortsätta vara gratis precis som vanligt, det andra släpper vi exklusivt på Patreon. Samtidigt fortsätter vi givetvis med de veckovisa bonuspoddarna för alla som stödjer oss. Det väntar en kul vår med andra ord.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon och ta del av allt material, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare