#243 Målvaktsbacken

 #243 Målvaktsbacken

 

Veckans Hockeyettan-snackisar med Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om upplägget med bortaturnéer även i södern, den prestigefyllda värvningen av Anton Brandhammar till Nybro, ett potentiellt maktskifte i Stockholm, hur enkelt de hårdsatsande Hockeyettan-klubbarna skulle kunna anpassa sig till Hockeyallsvenskan, Tranås nobla gest till fattiga fans, ett koppel av breddvärvningar och en hel del annat.

Dessutom tillkännager vi storartade planer för framtiden.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi tittar närmare på Kalmar HC. Klubben som efter två raka grundseriesegrar i allra högsta grad måste tas på allvar. Är tiden som poplag över och hur bra är egentligen laget, så väl på som vid sidan av isen? Vi diskuterar i ”Kalmar – ettans största dark horse?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare