#241 Så nära högriskmatch vi kommer i Hockeyettan

 #241 Så nära högriskmatch vi kommer i Hockeyettan

 

Grundserierna börjar dra ihop sig och Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund har mängder av ämnen att dryfta.

Vi snackar om streckstriderna i samtliga serier, lagen som går för serieseger, Mariestads oväntade tränarsparkning, ett kommande ångestderby, att vara sämst när det gäller i viktiga matcher, så nära högriskmatch vi kommer i Hockeyettan, Trojas spetsvärvning, Nybros skador, Mörrums smörgåsbord, en potentiell värvning från en konkurrent, ett offensivt tränarpar, bonuspoäng i Allettan och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi granskar vad som gått fel i Mariestad. Varför har det sett ut som det har gjort i höst? Vad säger statistiken och var ligger egentligen bristerna? Men dessutom, vad måste klubben skruva på för att bli framgångsrika efter jul? Vi diskuterar i ”Mariestad – hur stor sannolikhet är det att de lyfter efter jul?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare