Lånar finskt till den redan finska truppen

 Lånar finskt till den redan finska truppen

 

Klubben har varit på jakt efter backförstärkning hela hösten och kan nu slutligen ha hittat rätt pjäs.

Nybro Vikings som redan har en trupp bestående av en hel del finska inslag lånar in den finländske backen Vili Laitinen från Lukko de närmsta tre matcherna.

– Det ska bli väldigt intressant att se Vili i Nybrotröjan, det är inledningsvis 3 matcher där båda parter får chansen att känna på varandra. Därefter tas en ny diskussion inför resterande del av säsongen. Pekka har bra koll på honom och tränat honom i Lukko, det är också via Pekkas kontakter som den här möjligheten dök upp. Han är på plats i Nybro under fredagen och är spelklar till söndagens match, säger klubbchefen Rasmus Aro på Nybros hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare