Bröt för en större möjlighet – här hamnar amerikanen

 Bröt för en större möjlighet – här hamnar amerikanen

 

När forwarden Ace Cowans nyligen bröt med Mariestad antyddes det att han hade fått ett erbjudande han inte kunde tacka nej till och därför ville lämna Hockeyettan. Nu har han presenterats av sin nya klubb.

Det blir spel i den tyska tredjeligan med Ev Lindau för Cowans.

”Eftersom endast tre av fyra importer kan vara upptagna i spelet kommer överutbudet att säkerställa konkurrens om importpositionerna, i slutet av vilket huvudtränaren John Sicinski kommer att vara bortskämd med valmöjligheter efter träningsprestationen och även ha alternativa alternativ i spelsystem”, skriver den tyska klubben på sin hemsida efter värvningen.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare