#240 Undergångspodden

 #240 Undergångspodden

 

Det har inte saknats Hockeyettan-rubriker att diskutera för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund den senaste veckan heller.

Vi snackar om det oerhört trista beskedet att Kiruna AIF lägger ner och vad det innebär för Kiruna IF, de täta streckstriderna i den östra och norra serien, Mörrums fullständiga förfall, stjärnan som sågade sitt eget lag, likviditetskrisen och tränarförändringen i KRIF, nya allsvenska lån, 4-domarsystem i kvalserien, Lindlövens märkliga kameravinkel och väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi blickar framåt och funderar över Hockeyettans framtid. Fler klubbar går på knäna ekonomiskt och klyftorna mellan topp och botten bara ökar. Borde upplägget på något sätt göras om och är det då att banta eller bredda ligan som är det mest rimliga? Vi diskuterar i ”Framtiden för Hockeyettan – banta eller utöka?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare