#239 Tingsryd är det nya Almtuna

 #239 Tingsryd är det nya Almtuna

 

Ännu en intensiv Hockeyettan-vecka har passerat och diskuteras av Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om tränarbytet och scenförändringen i Nybro, KRIFs alla ”nej tack” i sin tränarjakt, om det är viktigare att spela underhållande hockey eller vara ett vinnande lag, en huvudlös huvudtackling, streckstriden i östra serien, att det har blivit krångligare att värva nordamerikaner, risken att Kiruna AIF tvingas dra sig ur ligan redan under grundserien, Väsbys möjligheter att gå obesegrade genom seriespelet, Tingsryds störtflod av Hockeyettan-lån och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi reflekterar över Halmstad Hammers och försöker förstå hur de om och om igen kan lyckas trots att de nederlagstippas på rimliga grunder. På papperet ser de ut som ett bottenlag, men vad är det som gör att de inte är det? Vi diskuterar i ”Halmstad Hammers – experternas dumstrut”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare