Breddar sin sargade backsida

 Breddar sin sargade backsida

 

Laget har gått trögt i tabellen och på senare tid också drabbats av jobsposter i försvaret. Nu värvar man en back.

Försvararen Oliver Rooth som nyligen lämnade Borlänge ansluter till Huddinge.

– Oliver har en fin storlek och bra räckvidd i spelet. Det är bra timing att få in Oliver med lite backar borta och det skapar ännu mer konkurrens. Jonatan Asplund är avstängd närmsta två matcherna efter slagsmål mot Väsby, Tordhall dras med en överkroppsskada sedan matchen mot Vallentuna samt Binner som fortfarande rehabar sin fot. Gällande Binner så har han börjat kunna gå på is och belasta mer och mer. Men han befinner sig fortfarande några veckor bort, säger sportchefen  Alexander Ytterberg på Huddinges hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare