Forwarden tvingas avsluta karriären på grund av upprepade hjärnskakningar

 Forwarden tvingas avsluta karriären på grund av upprepade hjärnskakningar

 

Trots att han bara är 21 år fyllda har forwarden redan hunnit ha ett flertal hjärnskakningar och det gör nu att han väljer att avsluta sin karriär.

I träningsmatchen mot Mariestad ådrog sig Borås-forwarden Melvin Wennström en kraftig hjärnskakning som hållit honom borta hela seriespelet. Det var inte hans första och nu har han tagit beslutet att lägga av.

”Oerhört tråkigt att en ung och lovande spelare får avsluta sin karriär på det här sättet. Vi har full förståelse för Melvins beslut. Melvin har var en viktig pusselbit i vårt avancemang förra året och det är tråkigt att han därför inte kan fortsätta att spela och spela här hos oss. Vi önskar honom stort lycka till med sina framtida civila planer”, skriver Borås på sin hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare