Stjärnan återvänder – på korttidskontrakt

 Stjärnan återvänder – på korttidskontrakt

 

Inför den här säsongen valde den poängstarke anfallaren att avsluta Hockeyettan-karriären eftersom den civila karriären med läkarstudier tog för mycket tid, men nu är han tillbaka.

Anton Tano, som de senaste säsongerna varit en poängstark kraft i Boden, återvänder till Hockeyettan och kommer att hjälpa tidigare klubben Kiruna IF resterande del av grundserien. Han har ritat på ett korttidskontrakt.

– Han kommer att leverera på isen och i båset med sin attityd. Han kommer även att lyfta vårat powerplay som inte har varit bra hittills. Vi har även haft mycket sjukdomar i laget och sällan kunnat köra med helt fullt lag och därför är det också skönt att få honom, säger sportchefen Thomas Jatko på Kiruna IFs hemsida.

 

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare