#234 Ynkliga böter och bländande powerplay

 #234 Ynkliga böter och bländande powerplay

 

Nya snackisar ligger på bordet för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund att fundera över.

Vi snackar om filmare, ishaverien i Stockholm, de mjäkiga böter som drabbar bojkottklubbarna, de ekonomiska dribblingarna i Halmstad, de utkristalliserade topplagen i Hockeyettan västra, klubbarna som väljer att satsa allt på en uttalad förstekeeper, Konstantin Barulins betydelse för Borås, ett bländande powerplay, backar som borde vara högvilt för Hockeyallsvenskan, forwardssidan i Karlskrona och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi lägger allt fokus på Nyköping och funderar kring ett lag som aldrig lyfter. Säsongsinledningen har varit riktigt svag resultatmässigt och spelet är blekt. Men faktum är att det är en bild som passar ganska väl för att beskriva hur det sett ut allt sedan klubben tog klivet tillbaka upp i Hockeyettan inför säsongen 17/18. Hur ska den trenden brytas? Vi diskuterar i ”Nyköping – varför lyfter det inte?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare