Närmare tre timmar poddanalys inför seriestart

 Närmare tre timmar poddanalys inför seriestart

 

Äntligen är premiärveckan i Hockeyettan här och i och med det släpper vi närmare tre timmars poddanalys av samtliga lag och serier exklusivt för våra patreons.

Vi är väldigt tacksamma för alla som väljer att stötta podden via Patreon, något som gör att vi kan hålla igång och släppa ett nytt avsnitt (där de flesta avsnitt är gratis) en gång i veckan under säsongen. Därför vill vi bjuda tillbaka ordentligt inför säsongsstart och släpper två djuplodande analysavsnitt exklusivt för våra kära patreons.

Idag en timme och trettio minuter om Hockeyettan östra och södra. Vi resonerar kring och analyserar samtliga lag och lägger fram vår syn på hur det hela kommer att sluta. Imorgon är det dags för ytterligare ett avsnitt med samma upplägg, då om Hockeyettan norra och västra.

Framöver fortsätter vi sedan naturligtvis som vanligt med ett ordinarie avsnitt i veckan och tillhörande bonuspodd på Patreon.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare