Ligan presenterar nya tv-samarbetet – ”handlar om mångmiljonbelopp”

 Ligan presenterar nya tv-samarbetet – ”handlar om mångmiljonbelopp”

 

Efter att förhållandet med ATG och kanal 75 tagit slut har det ryktats att Hockeyettan hittat en ny partner att liera sig med. Nu har man offentligt presenterat att man utökar sitta samarbete med streamingpartnern Staylive.

– Det här är ett stort avtal för oss och det känns skönt att det äntligen är på plats. Nu ska vi jobba stenhårt för att det blir bra upplevelser och sändningar i höst, säger Hockeyettans vd Jens Israelsson på ligans officiella sajt.

– Jag kan och vill inte gå in på några siffror här, men det handlar om mångmiljonbelopp. Pengar som på sikt kan bygga varumärket Hockeyettan och ligan och dess klubbar ännu starkare. 

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare