#228 Lagen vi är mest spända på att se i höst

 #228 Lagen vi är mest spända på att se i höst

 

Uppladdningen inför en ny spännande Hockeyettan-säsong fortsätter för Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund.

Vi snackar om de lag som vi är mest spända på att se i höstens grundserie, om det uppmärksammade hockeymyglet med a-kassan, Sundsvalls tunga besked att Anton Gustafsson lägger av, en oroväckande ryggskada, Tranås nya poängfinne, Lindlövens bautabackar och en hel del annat viktigt.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar allt strålkastarljus mot den kanske största storfavoriten av alla, Nybro Vikings. Hur ska de formera sitt stjärnstarka material, var finns bristerna och blir det tredje gången gillt och ett allsvenskt avancemang i vår? Vi diskuterar i ”Nybro Vikings – är det dags nu?”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare