Rutinerad backpjäs vänder hem från Norge

 Rutinerad backpjäs vänder hem från Norge

 

De två senaste säsongerna har den rutinerade backen spelat i den norska hockeyn, men dessförinnan gjorde han en lång rad säsonger i Hockeyettan. Nu återvänder han.

Backen Viktor Näslund är klar för spel med Boden kommande säsong.

– Det är en etablerad back på den här nivån. Han har spelat många år i HC Dalen i Jönköping och kommer senast från spel i högstaligan i Norge och gjort det bra där. En tvåvägsback som vi tror kommer bli viktig framför allt i den defensiva delen, men Viktor kan även spela i en offensiv roll. Han är allround och det tycker vi passar bra, för det krävs i dagens hockey. Han har även ledaregenskaper och har varit assisterande kapten i HC Dalen i några år, säger tränaren Roger Forsberg på Bodens hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare