Spetsar med forward från allsvenskan

 Spetsar med forward från allsvenskan

 

De två senaste säsongerna har forwarden tillhört allsvenska Almtuna, men var under den gångna säsongen också utlånad till Väsby. Nu blir det Hockeyettan permanent.

Anfallaren David Karlström är klar för spel med Hanviken.

– Han är en ung spelare som kommer från två säsonger i allsvenskan med Almtuna! Vi är kända för att ha haft väldigt offensivt skickliga spelare de senaste åren och Karla är definitivt i den kategorin också. Med sin fina skridskoåkning och stora puckskicklighet har vi höga förväntningar på honom. Placera en sådan kille i den miljön vi skapat och vi tror vi har en riktig spetsspelare i ligan, säger sportchefen Mats Börjel på Hanvikens Instagram-konto.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare