#227 Om, men och kanske

 #227 Om, men och kanske

 

En ny säsong är i antågande och med en dryg månad kvar till premiäromgången babblar Mikael Mjörnberg och Henrik Skoglund ringrosten ur systemet.

Vi snackar om de hårdsatsande topplagen, Hudiksvalls målvaktssida, en kanadensisk coach i Vännäs, Bodens nya sponsor, Janne Karlssons lappkast, svaga Halmstad, importspelaren som hoppar av, Mariestads nej tack (?), den nya stjärnan i Borlänge, träningsmöten med storheter, en ny sportchef, bomben hos Torpet och en hel del annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där vi riktar allt strålkastarljus mot Troja-Ljungby. Hur ser lagbygget egentligen ut, hur bör man resonera när truppen ska matchas och hur goda är egentligen möjligheterna att snabbt ta sig tillbaka till Hockeyallsvenskan? Vi diskuterar i ”Troja-Ljungbys återtåg – så bra är laget”.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden via alla vanliga poddappar, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare