Sprutade poäng i J20 Nationell – klar för spel i Hockeyettan

 Sprutade poäng i J20 Nationell – klar för spel i Hockeyettan

 

Forwarden hade en riktigt stark säsong i J20 Nationell och gjorde totalt 60 poäng på 49 matcher. Nu går karriären vidare i Hockeyettan.

Anfallaren Douglas Andersson lämnar Oskarshamns organisation och är klar för spel med KRIF.

– Vi har hela tiden haft en tanke om att landa på 14 forwards för att kunna klara av skador och annat som kommer under säsong. Vi har valt att vänta för att se vad som händer och när Douglas namn dök upp så kände jag att det passar oss perfekt. Jag har sett honom den gångna säsongen både med IK Oskarshamns A-lag och med J20. Han är väldigt användbar i många spelformer, han är en stor och kraftfull forward som spelar enkelt och har sinne för att kunna göra poäng, säger tränaren Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare