#226 Tobias Sandberg

 #226 Tobias Sandberg

 

”Jag är 28 och kanske inte får fler chanser, utan det är väl nu eller aldrig”

Efter nio raka säsonger i Hockeyettan har målvakten Tobias Sandberg slutligen beslutat sig för att bryta upp från tryggheten och testa vingarna i Hockeyallsvenskan med Vita Hästen. I veckans avsnitt reflekterar han över karriären.

Det blir snack om att gå från att byta klubb varje säsong till att stanna fem raka säsonger på ett och samma ställe, vad som egentligen föll på plats i Mariestad, att betraktas som en av ligans bästa målvakter, det som väntar i Vita Hästen, känslorna kring de heta Skaraborgsderbyna mot Skövde, karriärens motgångar, det stora brejket, körtelfeber och väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där Tobias Sandberg funderar över var den grinigaste Hockeyettan-publiken finns, vilken skytt han alltid haft stora problem med, vem som egentligen är Hockeyettans bästa målvakt, vilka som kommer ta klivet upp i Hockeyallsvenskan till våren och väldigt mycket mer.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden i alla de vanliga poddapparna, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare