Klassbacken återvänder – spetsar offensiven

 Klassbacken återvänder – spetsar offensiven

 

När laget hade kört sina chanser i sank under våren valde klassbacken att lämna för spel i Norge innan Allettan var färdigspelad, men nu återvänder han.

Backen Adam Thilander återvänder för att spetsa Skövdes offensiv.

– Tilly är en klassback. Han är välutbildad och har fina uppsidor i offensiven som vi alla vet. Han hade en liten stökig säsong i fjol där han hade småstrul med skador under hösten och vintern, men känns nu fit for fight, och vi tror att han kommer få en kanonsäsong i vinter. Han känns väldigt motiverad och det ska bli otroligt kul att få följa honom och vår övriga backsida framöver, säger klubbchefen Anders Lundström på Skövdes hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare