#225 Magnus Rahm

 #225 Magnus Rahm

 

”Då var jag en idiot – så är det”

Just nu befinner han sig mellan tränarjobb, men genom åren har han positionerat sig som en profilstark coach i Hockeyettan och i veckans avsnitt berättar Magnus Rahm om sin karriär och att vara en ledare som står för det han tycker.

Det blir snack om varför han ständigt återkommer till Tyringe, märkliga spelarpresentationer, stämpeln att vara lite svår att ha att göra med, frispråkigheten, att lotsa ett lag till ettan två gånger men tvingas lämna båda, att coacha Joel Persson, SHL-brorsan, den där gången när han dissade Södertälje och väldigt mycket mer.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där Magnus Rahm lägger ut texten kring några detaljfrågor. Vem är egentligen Hockeyettans mest underskattade tränare? Har han någon gång gett en coachorder? I vilka arenor är det värst respektive bäst att spela i Hockeyettan? Vilka motståndare har haft märkligast taktik och tar sig Tyringe till Allettan? Bland en hel del annat.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden i alla de vanliga poddapparna, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare