Forwarden väljer spel i söderserien

 Forwarden väljer spel i söderserien

 

Efter en säsong där forwarden blandade spel med Köping och Tyringe i division 2 står det klart att det blir en återkomst till söderserien för forwarden.

Anfallaren Casper Åkesson har gjort klart för spel i KRIF kommande säsong.

– Vi är glada över att knyta upp Casper till oss. Casper har gedigen bakgrund från Hockeyettan och vet vad det innebär. Han är extremt bra tränad och är en laglojal spelare som offrar sig för laget. Han kommer vara jobbig att möta och kommer att kunna användas i vårt boxplay, men det finns även en offensiv uppsida som kan användas hos honom. Självklart har vi kunnat använda Marcus Jörgensen som en bra referens, eftersom han hade Casper i Tyringe förra säsongen, säger tränaren och sportchefen Emil Ivansson på KRIFs hemsida.

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare