#224 Jens Israelsson

 #224 Jens Israelsson

 

”Vi kommer inte alltid att acceptera varandra men vi ska banne mig respektera varandra”

Vem är egentligen Hockeyettans nya vd Jens Israelsson och i vilken riktning vill han ta ligan? Det är fokus i veckans avsnitt.

Det blir snack om det som varit och det som komma skall för Hockeyettan. Om varumärkesbyggande, transparens, medieavtal, samarbete och potential. Den nye ledaren berättar vad som lockade med uppdraget och vilka utmaningar det kommer med. Bland väldigt mycket annat.

Alla som stöttar via Patreon får tillgång till en bonuspodd där Jens Israelsson svarar på ett koppel av snabba frågor. Vilken logotyp är egentligen häftigast i ligan? Hur viktigt är Stockholm för Hockeyettan? Vad tänker han spontant på när han hör namnet Boden? Hur många matcher kommer han se live i vinter? Och vilket lag ligger honom extra varmt om hjärtat? Det är bara några av spörsmålen.

För mer info om möjligheten att stödja oss via Patreon, läs här, https://www.patreon.com/mjornbergstrashtalk

Ni hör podden i alla de vanliga poddapparna, på Spotify eller här:

Play

Mikael Mjörnberg

Journalist, skribent, proffstyckare